BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / De Wereldreis / Vietnam / Genieten in Mui Ne

Genieten in Mui Ne

Na een aantal nachten in Saigon zijn we ook nog even het strand gaan opzoeken. Een rustig plaatsje gelegen ten noord-oosten van Saigon, genaamd Mui Ne! Het ligt vlakbij Nha Trang, ook een kustplaats alleen hebben we vernomen dat in deze plaats voornamelijk Russen komen die behoorlijk luidruchtig en asociaal zijn. Vandaar dat wij voor Mui Ne hebben gekozen!

Wereldreis Dare2Travel Backpacken Reizen Worldtrip Backpacking Travel TravelbloggersNa een aantal uur in de bus, werden we afgezet bij onze accommodatie in Mui Ne, namelijk Mui Ne Backpackers Resort. Gelegen aan het strand een leuke lokatie alleen de kamers waren wat klein. We zijn de nacht erop dan ook vertrokken naar de overkant, Mui Ne Backpackers Village! Een aanrader als je goedkoop wilt eten en drinken, met een groot zwembad en grote kamers! Enige minpunt is dat we achteraf te horen kregen van Booking.com dat de eigenaar John ons had gemeldt als ‘no show’. Terwijl we gewoon hebben ingechecked op de datum dat we hadden geboekt. Slechte administratie en heeft veel tijd gekost om dat recht te zetten. Gelukkig hadden we nog het bonnetje bewaard van onze cash betaling. Let goed op dus als je bij Village verblijft!

We zijn heerlijk tot rust gekomen met wat lekkere stranddagen en hebben dan ook goed weer gehad tijdens ons verblijf. Wil je een mooi uitzicht hebben en lekker eten, dan kun je terecht bij Mui Ne Hills Breeze Restaurant. Het restaurant wordt gerunt door een Nederlander die de toeristen opwacht bij de busstop om zo bekendheid te krijgen en je met wat korting die kant op te krijgen. Eten was heerlijk maar alsnog wel iets duurder dan een gemiddeld backpacker budget.

Vanuit Mui Ne zijn we met de dagbus richting Saigon gereden. We zijn uiteindelijk weer een nachtje in Saigon verbleven voordat we ons avontuur vervolgen naar de Mekong Delta met de bekende floating markets!!

Dare2Travel: Reacties