BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Over Dare2Travel

Over Dare2Travel

Dare2travel.nl
Dare2Travel is een reisblog website die is opgericht voor en door reislustige mensen die op zoek zijn naar nuttige en handige tips voor bijvoorbeeld het plannen van een wereldreis of backpackreis. Zo kunnen jullie inspiratie opdoen en belangrijke feitjes terugvinden per land, maar ook zeker onze eigen plannen volgen voor onze wereldreis. We hebben namelijk erg veel gehad aan het lezen van andermans verhalen en vragen op diverse reisblogs & fora.

Wie zijn wij?

Dare2Travel Koppel -  Wereldreis Blog - Wereldreis maken - Wereldreis Plannen
Nancy & Daniel

De personen achter Dare2travel zijn Daniel & Nancy, beiden 25 jaar met onze bachelor op zak! We hebben beiden een toeristische opleiding (HBO, Management toerisme) gedaan aan de NHTV in Breda. We zijn zo ook met elkaar in contact gekomen en hebben allebei een passie voor reizen en nieuwe avonturen! Van het één kwam het ander na onze studie en zijn we inmiddels op het punt aangekomen om samen het avontuur op te gaan zoeken in Azië en Oceanië in 2015/2016.

Vragen?
Heb je vragen over het plannen van jouw reis en ben je benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt? Je kunt hieronder een bericht achterlaten en we zullen zo snel mogelijk reageren! Je kunt ons ook een mail sturen via het contactformulier.