BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Reistips / Backpack Accommodaties / Thailand Accommodaties – Onze Aanraders!

Thailand Accommodaties – Onze Aanraders!

Ben je benieuwd naar onze ervaringen over de Backpackers Hostel(s) & Guesthouses in Thailand? Wij zullen hier onze ervaringen delen over onze backpackers hostel(s), dit zullen voornamelijk budget hostels zijn. We houden er wel van om af en toe privacy te hebben en natuurlijk willen we in schone accommodaties verblijven. We hopen dat je hier iets aan hebt om bijvoorbeeld een geschikte backpackers hostel of Guesthouse te kunnen kiezen tijdens je wereld- of backpack reis.

Lub D Siam Square (Bangkok)

Het Lub D Bangkok – Siam Square biedt betaalbare accommodatie in boetiekstijl en ligt in het centrum van de beroemde winkel-, eet- en amusementsgelegenheden van Bangkok. Wij verbleven in een privé kamer en was erg goed bevallen! Bekijk hier het hostel!

Lub D Silom (Bangkok)

Van dezelfde keten als het hostel op Siam Square! Het Lub D Bangkok-Silom ligt op 800 meter van het bovengrondse metrostation Chong Nonsri en beschikt over betaalbare accommodaties met gratis internet, een café, een bar en een lounge. Het Lub d in het centrum van Bangkok bevindt zich op 1 km van Patpong Street en de avondmarkt, en in de buurt van talloze restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Bekijk hier het hostel!

Dare2Travel: Reacties