BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Reistips / Wereldreis & Backpack Checklist / Wereldreis & Backpack Checklist

Wereldreis & Backpack Checklist

Beste reisliefhebbers!

We zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen van onze wereldreis. Wellicht kennen jullie het gevoel ook? Heb ik wel alles bij me? Ben ik niks vergeten te regelen?! De laatste stress momentjes breken aan!  Herkenbaar toch? Komt dat even goed uit want, we hebben goed nieuws voor je….

Na lang twijfelen om op wereldreis te gaan, hebben we de knoop doorgehakt en zijn we begonnen met het plannen van onze wereldreis. Elke dag probeerden we overal informatie vandaan te halen, we hebben dan ook super veel gehad aan diverse forums & reisblogs! Het kan dus prima zelfstandig, maar zou het niet veel fijner zijn als je alles gewoon in 1 document hebt staan?

Het goede nieuws?! Juist, we besloten hebben om onze checklist te delen met je! We hebben er zoveel mogelijk opgezet, een aantal dingen zoals kleding hebben we achterwegen gelaten omdat het nogal persoonlijk is, maar we hebben ons best erop gedaan om deze zo volledig mogelijk voor je te maken.

Als je nog vragen hebt kun je die ook direct onder dit bericht zetten, dan beantwoorden we ze daar persoonlijk! Zo blijf je ook gelijk op de hoogte van alle andere reistips die we in de toekomst zullen delen. Laten we elkaar allemaal een stukje verder helpen met het plannen van een mooie wereldreis of backpack trip. Veel succes met de voorbereidingen!

Wil je ons ook volgen op Instagram? We hebben natuurlijk ook een Instagram aangemaakt voor de liefhebbers! Dare2Travel @ Instagram!

Groetjes,
Nancy & Daniel

Wereldreis & Backpack Checklist

DOWNLOAD Wereldreis / Backpack Checklist!

 

Dare2Travel: Reacties